Жеље председника Чешке

07.01.2022

Председник Чешко-српске асоцијације узајамне сарадње Радим Паненка примио је жељу председника Чешке, Његове екселенције Милоша Земана, за нову 2022. годину.

Част нам је да Вам се захвалимо на бројним новогодишњим честиткама које је наше удружење добило од сарадника, пријатеља, наших цењених читалаца, симпатизера и свих вас којима је искрено стало до очувања и развоја односа између чешког и српског народа.

Чешко-српско асоцијација узајамне сарадње је још увек млада организација, али утолико више енергије имамо за даље активности, што ће оставити видљиве резултате за добробит приближавања и наших земаља и народа.

Почели смо као ентузијасти, као пријатељи и љубитељи историјског пријатељства и братства Чеха и Срба, са циљем даљег учвршћивања и продубљивања ове дугогодишње везе.

Утолико више нас радује што је и шеф чешке државе од самог почетка уз наше напоре. Стога, желимо да објавимо својеручно потписану новогодишњу честитку коју је председник Чешко-српске асоцијације узајамне сарадње примио од председника Републике Милоша Земана.

Још једном, желимо вам свима успешну нову 2022. годину!